Voor informatie kunt u
bellen met 0626334364

Hairstyling producten van Giorgi line

Giorgi is een van de toonaangevende merken van Spanje dat gespecialiseerd is in hairstyling. Giorgi is gefocust in fix styling producten voor jongeren die modebewust zorg besteden aan hun uiterlijk. Giorgi biedt een breed scala van gels, schuim, lak, wax en treatments Fixing styling producten voor het herstel van beschadigd haar. Deze producten vallen op door hun eerste klas haarverzorging en styling prestaties. Giorgi richt zich op een jonge doelgroep tussen 15 en 30 jaar die modebewust zijn van trendy kaspels. Giorgi academie is constant op de hoogte van trendy en creatieve kapsels van de laatste mode. Giorgi Line is ook gemakkelijk te gebruiken, u hoeft slechts een kleine hoeveelheid product voor nat of droog haar te gebruiken. Afhankelijk van het type haar en de gewenste vormgeving. Met Giorgi Line krijg je een maximaal resultaat voor 24 uur, het is doeltreffend en betaalbaar.

Giorgi Fix Styling Gel


Klik hier voor bestelling op mijn website.
Of bestel op Bol.com img

Wilt u uw haar in control houden, maar weet niet hoe en bekende merken geven u niet het juiste gewenste resultaat. Giorgi Line heeft diverse styling gels om ieder model en vorm in uw haar te creeeren zoals u het wilt hebben. Bevat vitamine complexen dat de hoofdhuid hydrateert en de haarvezel versterkt.

Giorgi Fix Curl`s Volume Mousse


Klik hier voor bestelling op mijn website.
Of bestel op Bol.com img

Het voordeel van het gebruik van mousse t.o.v. styling-lotions is dat mousse eenvoudig te doseren is, niet drupt en makkelijk aan te brengen is. Basisingrediënten van mousse zijn vaak voedende ingrediënten en harsen. De mousse zorgt voor fixatie van het haar, het is vaak makkelijk doorkambaar.

Giorgi Fix Wax & Treatment


Klik hier voor bestelling op mijn website.
Of bestel op Bol.com img

Serum: voedt het haar in de diepte en geeft u direct glans en zijdezacht, het vermijden van kroezen. Alle innovatieve haar verzorgingsproducten van Giorgi hebben een toevoeging van voedende vitamine complexen.Serum: voedt het haar in de diepte en geeft u direct glans en zijdezacht, het vermijd kroezen.feel good met Giorgi line